Genuina smaker och möten

Vårt kök och förstklassiga service av mat & dryck är något vi är mycket stolta över. Som sig bör av ett stadshotell med 100-åriga traditioner är vårt restaurangutbud mycket flexibelt och vi har miljöer och menyer för alla tillfällen!

Grand Matsal & Bar är hotellets restaurang och här serveras frukost, lunch, middag och A la Carte. Vi hjälper gärna till vid högtidsdagar och minnesstunder.

Vår köksmästare Tobias Binder med team lagar all mat från grunden. Man jobbar med säsongens råvaror och mixar internationella rätter med svenska klassiker.

Dryckerna är noga utvalda till våra menyer av vår restaurangchef Alexandra Fredman och källarmästare Peter Persson. Vi är särskilt stolta över vårt stora whiskyutbud med över 70 sorter samt vårt ölsortiment från Alingsås Bryggeri, producerat i Alingsås förstås.

Varmt välkomna!

Tobias Binder och Alexandra Fredman med kollegor i restaurangen

 

Frukost

Vår frukostbuffé erbjuder ett rikt urval av kalla och varma delikatesser.

Den ingår i hotellrumspriset men man behöver inte bo på hotellet för att njuta av en härlig frukostbuffé, fler och fler upptäcker lyxen att komma till dukat bord.

Måndag – fredag 06.30 – 09.30 
Lördag – söndag 07.00 – 10.30

Pris 155 kr

Önskas frukost på andra tider kontakta receptionen.
För frukost på rummet, beställning dagen innan, serveringsavgift 100 kr.

För dig som inte bor på hotellet rekommenderar vi att ni bokar bord innan för att försäkra er om en plats när vi har många hotellgäster.
Ring 0322-670100 eller Boka här direkt >> 

Minnesstund

Hotellet har flera möjligheter att arrangera en fin stund tillsammans. Läs mer >>  

Hotellunch

Vi tror på en avkopplande lunch och erbjuder därför bordsservering av våra luncher.
Lunch serveras vardagar, boka gärna bord men det är inte ett måste.

Måndag – fredag kl. 11.30 – 13.30  

Veckomeny, se nedan, men anmäl gärna allergier eller annan avvikande kost så ordnar vi det. Som komplement erbjuder vi varje dag Veckans Sallad, Veckans Vegetariska och Grands Räksmörgås.

Varmrätt, sallad, smör, vatten, kaffe & chokladbit
Pris 155 kr

Grands Tre Rätter
Toast Skagen toppad med löjrom, ditt val av varmrätt från dagens eller veckans meny, kökets sötsak & kaffe
Pris 325 kr

Klicka på bilden nedan för VECKANS MENY:

À la Carte

Våra gäster besöker oss för olika syften vid olika tillfällen och det vill vi möta upp med ett middagserbjudande som passar för de flesta av dessa behov. Gemensamt för våra menyer är att vi sätter hög kvalitet främst och vi hoppas att vårt kök kan överraska!

Tisdag – lördag från kl. 17.00 

Vi erbjuder en A la carte-meny med hotellklassiker såsom Toast Skagen och Grandburgare men även en säsongsanpassad meny med moderna rätter.
A la Carte meny >> 

Är ni fler än 8 personer i ert sällskap behöver ni förboka maten för att upplevelsen ska fungera optimalt.


 

Afterwork – Säsongsavslutning 14/6

I all enkelhet träffas människor i alla åldrar för att fira in helgen med att äta och dricka något gott samt njuta av våra Lounge-DJ:s sköna musikval.

När vänner träffas för ett skönt avslut  på veckan >>

Take Away!

Självklart kan du få med Grands vällagade mat hem. Middag tisdag – lördag från kl 17 och lunch måndag – fredag 11.30-13.30. Ring och beställ innan 0322-670100